R-LINK 2

Mirno potovanje

Povezana izkušnja

Užitek za volanom

Posodobitev zemljevidov

Posodobitev zemljevidov

Vsako leto se spremeni 15% evropskih cest. Zaradi posodobitev zemljevidov, ki so na voljo v trgovini R-LINK Store, boste lahko na poti mirni. Vam bodo kmalu dostavili vaše novo vozilo Renault s sistemom R-LINK 2? Sedaj z vključenimi posodobitvami za obdobje treh let.

Preberi več

3D-zemljevidi na 8,7-palčnem zaslonu

3D-zemljevidi na 8,7-palčnem zaslonu

Realistični 3D-zemljevidi na 8,7-palčnem zaslonu s prikazom zgradb in zanimivih točk za neprimerljivo udobje med vašimi potovanji. Prikaz v visoki ločljivosti.

Preberi več

Vgrajene povezane storitve

Vgrajene povezane storitve

Po namestitvi preko spletne trgovine R-LINK Store lahko zahvaljujoč aplikacijam, ki so prilagojene za uporabo med vožnjo, popolnoma varno dostopate do svojih elektronskih sporočil, ki se vam preberejo na glas preko aplikacije e-pošta.

 

* Za narekovanje in glasno prebiranje sporočil in e-pošte, mora biti sistem telefona nastavljen v angleškem jeziku.
Preberi več

Glasovno prepoznavanje R-LINK 2

Glasovno prepoznavanje R-LINK 2

S preprostim pritiskom na gumb na volanu v kombinaciji z glasovnim ukazom lahko dobite navodila za pot do želenega cilja, pokličete stik iz svojega telefonskega imenika, do katerega dostopate preko povezave Bluetooth, ali spremenite radijsko postajo. Naj vas vodi sintetiziran glas.

Preberi več

Način vožnje ECO

Način vožnje ECO

Seznam vseh vaših poti, seštevek in nasveti za vožnjo, da boste izboljšali porabo goriva

Preberi več

Nadzorni center za klimatizacijo, pripomočki za vožnjo in še več

Nadzorni center za klimatizacijo, pripomočki za vožnjo in še več

Preko zaslona na dotik boste lahko temperaturo v vozilu nastavili do stopinje natančno, s sistemom Park Assist (r) ga boste najbolj precizno parkirali, zahvaljujoč dvema vhodoma USB in integriranemu sistemu Bluetooth pa boste lahko enostavno upravljali tudi svojo glasbo in videoposnetke. Glede na model in raven opremljenosti vašega vozila Renault pa lahko izberete še poljubno osvetlitev ter način vožnje. Tu lahko izbirate med štirimi prednastavljenimi možnostmi sistema Multi Experience: nevtralni, ECO, udobni ali športni način.

Preberi več

Android Auto™ za R-LINK 2

Android Auto™ za R-LINK 2

Poiščite najboljše aplikacije za svoj pametni telefon s sistemom Android (različica 5 ali novejša), ki smo jih izbrali posebej za uporabo med vožnjo. Zemljevidi Google Maps vas bodo vodili na velikem zaslonu R-LINK 2. Lahko boste tudi narekovali svoja sporočila in še hitreje dostopali do svoje najljubše glasbe.

Ne pozabite vklopiti prenosa podatkov na svojem pametnem telefonu in ga preko vhoda USB na prednji strani povezati z visokokakovostnim kablom.

 

*Na voljo glede na model in datum izdelave.
Preberi več

Apple CarPlay za R-LINK 2

Apple CarPlay za R-LINK 2

Na velikem zaslonu sistema R-LINK 2 poiščite najboljše aplikacije, nameščene na vašem telefonu iPhone (od modela 5 naprej ter sistema iOS7), ki jih je Apple odobril za uporabo med vožnjo. S certificiranim kablom vključite svoj iPhone v prednji vhod USB in brezskrbno uživajte v svoji glasbi. Enostavno boste lahko brali in narekovali svoja sporočila, opravljali klice in kar najhitreje vnesli pot.

Ne pozabite vklopiti prenosa podatkov, da boste lahko med vožnjo uživali v vseh možnostih, ki jih ponuja sistem Apple CarPlay.
 

*Na voljo glede na model in datum izdelave. ** Za narekovanje in glasno prebiranje sporočil in e-pošte, mora biti sistem telefona nastavljen v angleškem jeziku.
Preberi več

Prilagoditev vašega sistema

Prilagoditev vašega sistema

Popolnoma prilagodljivo. Sami lahko nastavite začetni zaslon sistema. Uredite si svoj profil in vse nastavitve: glasnost, prilagoditev vzvratnih ogledal, nastavitev sedežev, najljubše radijske postaje, povezane mobilne telefone.

Preberi več

Zmogljiv 7- ali 8,7-palčni zaslon na dotik

Zmogljiv 7- ali 8,7-palčni zaslon na dotik

Tehnologija na dotik kot pri tabličnih računalnikih. Mehkoba dotika in popolna integracija z armaturno ploščo za kar največjo varnost med vožnjo. Dokazana trpežnost zaslona za dolgo življenjsko dobo.

Preberi več

Opremljena vozila sistema R-LINK 2

Potrebujete pomoč?

* obvezna polja