R-LINK Evolution

Mirno potovanje

Povezana izkušnja

Užitek za volanom

Zemljevid Evrope TomTom

Zemljevid Evrope TomTom

Zemljevid Evrope, ki obsega 45 držav, za realistično vodenje med vašimi popotovanji celo v tunelih. Prikaz v visoki ločljivosti. Posodobitve so na voljo štirikrat letno v spletni trgovini R-LINK Store v kotičku MOJ Renault. Že imate zemljevid Evrope v svojem novem vozilu Renault s sistemom R-LINK Evolution? Sedaj z vključenimi posodobitvami za obdobje treh let.

Preberi več

Glasovno prepoznavanje R-LINK

Glasovno prepoznavanje R-LINK

S preprostim pritiskom na stikalo na volanu, ki mu sledi zvočni signal, lahko z glasovnim ukazom pridobite navodila za pot do želenega cilja, ne da bi morali čakati, da vam sintetiziran glas zastavi vprašanje.

Preberi več

Način vožnje Renault ECO2

Način vožnje Renault ECO2

Seznam vseh vaših voženj, seštevek in nasveti za vožnjo, da boste izboljšali porabo goriva.

Preberi več

Android Auto™ za R-LINK Evolution

Android Auto™ za R-LINK Evolution

Na zaslonu sistema R-LINK Evolution poiščite aplikacije, ki so nameščene na vašem pametnem telefonu s sistemom Android 5 in katerih uporabo Google dovoljuje med vožnjo. V celoti izkoristite navigacijske sisteme, možnost narekovanja sporočil in sedaj še lažji dostop do najljubših pesmi. Z visokokakovostnim kablom, ki vas spremlja na vaših poteh, bo pametni telefon v središču vaše izkušnje.

Vklopite prenos podatkov in popolnoma izkoristite izkušnjo Android Auto™.
 

*Na voljo glede na model in datum izdelave. ** Za narekovanje in glasno prebiranje sporočil in e-pošte, mora biti sistem telefona nastavljen v angleškem jeziku.
Preberi več

Zmogljiv 7-palčni zaslon na dotik

Zmogljiv 7-palčni zaslon na dotik

Tehnologija na dotik kot pri tabličnih računalnikih. Harmonično integriran v armaturno ploščo. Trpežnost zaslona, prilagojenega za uporabo v avtomobilu.

Preberi več

Opremljena vozila sistema R-LINK Evolution

Potrebujete pomoč?

* obvezna polja