Posodobitev kartografij za R-LINK 2

 • Izkoristite najnovejše posodobitve

  Vsako leto se spremeni 15 % cest, zato izkoristite najnovejšo kartografijo, ki je na voljo za R-LINK 2, in potujte mirneje.

  Najnovejša kartografija na voljo za R-LINK 2: 2018_06 objavljeno junija 2019).

  Prenesite si toolbox

  Prenesite si toolbox

  Toolbox je programska oprema podjetja Renault, ki vam omogoča, da popolnoma varno izvedete posodobitve vašega sistema R-LINK 2.

  Kako naj izvedem svoje posodobitve?

  Če želite izvesti posodobitve, si morate predhodno prenesti in namestiti programsko opremo toolbox (dovolj je le enkrat).

  1. Obnovitev informacij o vašem vozilu

  V svoje vozilo vstopite z uporabo ključa USB (najmanj 8 G), zaženite motor in prižgite zaslon vašega sistema R-LINK 2. Vstavite ključ USB v USB-vhod v vašem vozilu (preverite, da ni vstavljen noben drug ključ USB ) in počakajte 10 sekund. Tudi če se na zaslonu nič ne prikaže, ključ USB obnavlja konfiguracijske informacije vašega sistema. Po 10 sekund izvlecite ključ USB.

  2. Sinhronizacija programske opreme toolbox

  Na svojem računalniku zaženite toolbox, nato vstavite ključ USB, ki ste ga prej uporabili. Toolbox bo samodejno zaznala informacije o vašem vozilu in vam predlagala posodobitve, ki so na voljo za vaš sistem.
  Če je predlaganih več posodobitev (programska oprema vašega sistema in kartografija), priporočamo, da izvedete vse.
  Če nobena posodobitev ni na voljo, je morda vaša naročnina potekla. Podaljšate jo lahko v R-LINK Store.

  3. Prenos posodobitev na vaš ključ USB

  Prenesite si posodobitve na ključ USB prek računalnika. Pomni: čas prenosa se lahko razlikuje glede na modulacijsko hitrost vaše spletne povezave. Postopka ne prekinjajte, dokler prenos ni končan. Ko je prenos končan, pazite, da pravilno izvlečete ključ USB iz vašega računalnika.

  4. Posodobitev vozila

  V svoje vozilo se vrnite s ključem USB, zaženite motor in prižgite zaslon vašega sistema R-LINK 2. Vstavite ključ USB, ki vsebuje posodobitve, v USB-vhod v vašem vozilu. Na zaslonu se prikaže predlagana posodobitev, kliknite OK, da zaženete postopek. Glede na velikost kartice lahko to traja nekaj minut.
  Ko postopek poteka, motorja ne ugašajte, ne izvlecite ključa USB in ne uporabljajte sistema R-LINK 2. Vseeno lahko začnete voziti. Navigacija bo na voljo po končani posodobitvi.
  Sporočilo na zaslonu vam bo potrdilo, da je namestitev končana. Počakajte, dokler se sporočilo ne prikaže. Nato lahko začnete uporabljati nove kartografije.