Posodobitev kartografij za R-LINK Evolution

 • Izkoristite najnovejše posodobitve

  Vsako leto se spremeni 15 % cest, zato izkoristite najnovejšo kartografijo, ki je na voljo za R-LINK Evolution, in potujte mirneje.

  Kako naj izvedem svoje posodobitve?
  1. Obnovitev kartice SD vašega vozila

  Pojdite v svoje vozilo, da obnovite kartico SD svojega sistema.

  V glavnem meniju zaslona R-LINK Evolution pritisnite »Sistem« in nato »Odstranite kartico SD«, da se kartica SD varno izvrže.

  Kartica SD se nahaja poleg USB-vhoda na vozilu. Če želite kartico SD odstraniti, pritisnite nanjo in jo sprostite. Kartica gleda ven za nekaj milimetrov. Povlecite kartico, da jo popolnoma izvlečete.

  2. Dostopajte do posodobitev svojega prostora MY Renault na svojem računalniku

  Za izvedbo posodobitev se morate najprej prijaviti v svoj račun MY Renault (če ga še nimate, ga lahko ustvarite z nekaj kliki).

  Če tega še niste storili, dodajte svoje vozilo na svoj račun MY Renault s klikom na »Dodaj vozilo«. Vaše dodano vozilo se bo prikazalo v računu MY Renault.

  Pod vizualnim prikazom vašega vozila kliknite »Dostopam do vseh svojih storitev«, da dostopite do vaše virtualne garaže.

  Kliknite na ikono R-LINK store.

  Ko ste v trgovini R-LINK store, kliknite na posodobljeni meni. Prikazane bodo posodobitve, ki so na voljo v vašem vozilu.

  MY Renault
  3. Prenos posodobitev na vašo kartico SD

  Preverite razpoložljive posodobitve in kliknite posodobitev.

  Vstavite kartico SD v računalnik in zaženite aplikacijo R-LINK toolbox.

  Zaženite prenose. Pazite, da med prenosom ne odstranite kartice SD.

  Ko je prenos končan, varno odstranite kartico SD iz računalnika.

  4. Posodobitev vozila

  Vrnite se v svoje vozilo s kartico SD, zaženite motor in vstavite kartico SD. Na zaslonu se prikaže predlagana posodobitev, kliknite OK, da zaženete postopek. Glede na velikost kartice lahko to traja nekaj minut.

  Ko postopek poteka, motorja ne ugašajte in ne uporabljajte sistema R-LINK Evolution. Vseeno lahko začnete voziti. Navigacija bo na voljo po končani posodobitvi.

  Sporočilo na zaslonu vam bo potrdilo, da je namestitev končana. Počakajte, dokler se sporočilo ne prikaže. Nato boste lahko izkoristili posodobitve.